Full fart..

nu är lägenhetsletandet i full fart.. Har varit och tittat på 7 lägenheter på 2 dagar + fixat lånelöfte.. Det är riktigt svårt att hitta något.. Ska försöka satsa på en sämre, billig lägenhet och sedan renovera.. Men badrum måste vara okej för det tänker ja inte ge mej på.. Ja hoppas den perfekta dyker upp snart..

Bortglömd

hej kära blogg, förlåt att ja glömt skiva i dej! På senaste tid har jag fastnat i en bok, nämligen 1a twiligt boken.. Nu e den ut läst och ja har precis börjat i 2an.. Längtar till 20/11 för då kommer 2an ut på bio :) idag har jag blivit moster, min syster har fött en liten cornelia :) för övrigt kan jag nu titulera med lägenhetssökande.. Känns som ett misslyckande!

Middag

Födelsedagen har passerat.. Sambon gav mej frukost på sängen och i födelsedagspresent fick jag ett presentkort på en spabehandling och en middag på järnbergska som vi hade igår.. Jätte mysigt ställe och god mat. Tyvärr var jag himla trött och magnus förkyld så det vart tidig hemgång! Ikväll blir de tjejmiddag. Ska bli jätte trevligt!

Nyfiken..

Snart e det dax att fylla år.. Jag undrar verkligen vad min käraste har köpt till mej :) det är någonting vi ska göra på fredag kl 19.. Jag är så himla nyfiken nu att ja inte kan tänka på annat haha..

Äntligen

efter 2 helt galna veckor av stress och dygnet runt arbete med lägenheten har vi äntligen fått ordning.. Det är fortfarande en del smått kvar att göra, men det viktigaste är fixat.. Så skönt! Igår bjöd vi in släkt för att fira våra födelsedagar. Fullt hus kan man säga. Min familj fick komma kl 1 och magnus kl 3.. Tack så mycket för alla presenter :)

Fredag i sthlm

i fredags drog vi upp till sthlm för ett studiebesök som inte vart av och för att köra 5-kamp på gröna lund. Självklart vart det ett personal möte oxå.. Efter hårt slit stod det klart att patrik var segraren i 5-kampen.. Sedan var det dags för insain, jag fick med mej 2 kollegor, resten vågade inte :) kvällen slutade med 3-rätters sedan var det tack och hejdå med jobbet.. Då var det dags att träffa jonna.. Denna limousin kom jonna och hennes vänner och plockade upp mej i.. Sedan vart det en vända runt stan. När vi väl kom fram till krogen vi skulle besöka mådde vissa herrar inte så bra, så det var bara till att ta taxi hem.. Tråkigt men ändå väldigt skönt för jag var sjukt trött efter en galet stressig vecka..

RSS 2.0