Skjutbanan

i dag har jag följt med magnus till skjutbanan, fy jäklar va de small :) ja fick oxå prova, men ja sköt med de lilla geväret.. Ja tycker faktiskt ja va ganska duktig, ja träffade ju tavlan i alla fall :)

Mina köp

här är mina nya inköp, 1 ny sängram (min gamla får inte plats), 1 tv-bänk, 1 dvd hylla, gardiner och en massa annat smått.. Det vart ett dyrt kalas men jag är nöjd med mina köp :)

Ikea igen

när vi besökte ikea köpte magnus en ljusslinga som han ska ha i jul på ikea.. Han var ju självklart tvungen att testa den, och nu vägrar han släcka den.. Han tycker den är så fin.. Jonna kom nyss och hade reagerat på att några tokiga människor redan hade julpyntat, haha Japp de är vi :)

350år

i söndags var det en laser och vatten show inne i stan för att fira eskilstuna 350år.. Jätte fint va de, men ja förstår inte varför nu.. Vi firade ju i somras med festival. Undra hur mycket pengar detta firande har kostat kommunen. Ikväll ska ja träffa ordförande i bostadsrättsföreningen till den lägenhet ja hoppas köpa.. Ja ska se så snäll och lugn ut ja bara kan och hoppas dom släpper in mej :)

Haha

haha en glad carina från i går :) nu e vi på väg hem från ikea, besvikna.. Allt var ju slut som vanligt. Min tvbänk, dvd hyllan, gardinerna och skohyllan vi skulle ha var slut :( så jäkla irriterande för vi ringde innan och kollade att tvbänken fanns kvar.. Nu ska ja hem och kolla på någon bra film.

SVIN!

stackars bil.. Magnus krockade med ett vildsvin igår :( som tur va gick det bra med Magnus och hans kollega, med de blir till att besöka sjukan i morgon så han får stelheten i nacken dokumenterad.. Annars täcker inte försäkringen om man får ont i framtiden. Nu e de dax för ett besök på ikea och biltema.. Behöver vinterdäck till cykeln och en tv-bänk :)

Utgång

igår hade vi tjejkväll och sedan vart de utgång på harrys.. Ja hade jätte kul hos jessica, men på harrys kan ja inte påstå att de va speciellt roligt.. Det blir ju inte bättre av att någon smsar magnus och säger att ja stått och dansat med någon kille... De enda jag dansade med var tjejerna, KUL! Vilken idiot!

Syskon kväll

äntligen fredag :) ikväll har jag min syster julia på besök, minstingen.. Vi har precis tittat på idol, undra vem som åker ut ikväll! Nu blir de filmtajm.. Ja fattar vart åren tagit vägen. Nyss var julia så liten och söt, nu har hon vuxit om mej och ser ut som en tonåring.. Hur gick de till? Ja börjar bli gammal, ja e ju inte redo för de än :(

Ute kväll

Lördagskvällen slutade med en sväng på grappa där vi möte upp sandra och sedan vidare till harrys, där vi inte vart långvariga.. Efter 50 min tog vi taxi hem pga lite för mycket alkohol och då spenderade jag 20 min på att leta efter jonna som försvan :) Som sagt de vart inte mycket tid på dansgolvet den kvällen, men de var en kul kväll endå.. Söndagen var inte lika kul. Var seg halva dagen sedan bar det av till syrran på födelsedagsfika med tårta :) där efter middag hos magnus föräldrar. Vi fick 3-rätters, å jag som har så svårt för att äta dagen efter.. Varje tugga tog emot men ja va duktig och tvingade i mej hela middagen.. Var sjukt mätt efteråt. Hade ja vetat att vi skulle få 3 rätters middag hade ja skippat fikabröden och en del av alkoholen kan ja säga..

Nytt!

här är mina nya inköp.. 1 vit t-shirt, 1 skärp, 1 svart kjol, nya skor och svarta leggins :)

Lördag med jonna

i dag har jag varit med jonna,. Vi började dagen på tuna park där ja shoppade lite sedan åkte vi och handlade kvällsmat (vilket vi inte orkat äta för vi ätit oss mätta på godis och ostbågar) sedan kollade vi på twilight som vi båda älskar :) och nu dricker vi lite vin och njuter av kvällen.. Tok bra dag. Vill att jonna ska flytta in hos mej igen så jag får ha henne nära mej varje dag igen :) laddar upp lite bilder på mina nya inköp vid senare tillfälle..

Klar!

i lördags läste ja äntligen ut den sista twilight boken.. Var helt besatt i ett par veckor, ja e glad att ja äntligen vet hur de slutade och kan återvända till verkligheten :) veckan som gått har sprungit iväg och tur e väl de.. Är väldigt less på jobbet just nu så längtar efter helg. I helgen kommer jonna till med och vi ska ha en heldag och kväll tillsammans.. De ska bli trevligt, jonna är fantastico och otroligt lätt att bara hänga med. I morgon ska ja och kolla på lägenheten igen som jag är intresserad av.. Hoppas hoppas den blir bra!

svamp plock...



Förra helgen var jag och magnus väldigt vuxna och var ute i skogen och plockade svamp :)

vi hittade massor och plockade ihop en stor påse..

mummmsss men knaperstekt svamp :)

RSS 2.0