Nya tag

då va det en nya dag och jag mår mycket bättre :)

jag satt just och tänkte på en sak.. min självkänsla  och mitt självförtroende ökar verkligen när jag är singel och sjunker när jag har pojkvän. borde de itne vara tvärt om?

när man har kille har man ju någon som ger en kärlek och uppmärksamhet s jag tycker att då borde jag känna mej som snyggast men istället känner ja mera en känsla av att räcker jag till. och därför sjunker självförtroendet. det blir ju bättre efter en tid ihop.. men ja har fortfarande bättre självförtroende som singel.

dålig dag..

blää idag har jag en riktigt dålig dag.. har en massa knepiga tankar och bara tänker negativt. typ att ja blir bedragen eller att personen ja vill ha semester med mej inte kommer vilja de.. massa massa dåliga tankar, kan inte tänka på de positiva sakerna. varför får man sådanna dagar? jobbigt juh..  tror de kan ligga lite i att ja inte vill fastna och därför intalar mej att han e dålig eller nått sånt.. ska ringa till min vän PL sen så hon får prata mej lite till rätta :)

trött ja bli på mina tankar ibland....

helgen över :(

jaha då var helgen över.. fatta att man jobbar 5/7 dagar typ vaje vecka i 45 år de e många arbetstimmar de..
helgen var i allfall mycket behaglig. hjäpte ju mamma flytta i lördags, sedan vart de middag hos pappa med syskon och pappa å Inga.. sen va även mosters lilla älskling med. länge sedan ja träffade sötnosen.. hon börjar verkligen bli stor nu.. ja hoppas man får vara barnvakt någon gång snart i några timmar..

image10


sedan vart de tacos och massa massa tjejsnack med C.. de är lite annat tjejsnack med C än med JG.. med C består tjejsnacket mycket om känslor, tankar och funderingar medans med JG mer sex och samlevnad :)

åkte väl hem runt midnatt och var jätte trött men hamnade ändå framför mitt spel när jag kom hem.. börjar nog bli beroende hehe..

söndagen vaknade jag av att syrran ringe och vill ut å gå, så vi drog i väg på en ca 6 km tur, sedan färgade vi mitt hår å solade.. en perfekt söndag.

idag vaknade jag av att kollegan ringde och sa att han hämtar mej 07:50 och att jag skulle ha högklackat för vi skulle nämligen till munktell och sätta mätare och vandra omkring och se hur mycket de vibbrerade i golvet.. kändes ju lite annorlunda att gå fram och tillbaka :)
nu e jag tillbaka vid min dator iallafall och är riktigt trött..
dax att jobba!

SJUK dröm!

usch usch usch.. vaknade just av ett ryck. hade drömt värlsta drömmen och va helt förstörd när jag vaknade. min första känsla va att ja va tvungen att gråta. sedan ringt jag upp min bästa vän J så nu känns de bättre.. men jag har huvudvärk, sån huvudvärk man får om man gråtit typ 1 liter.. de e ju helt fruktansvärt när man drömmer så verkligt för de tar tid innan man släpper känslan man kände.

jag drömde i allafall att vi va på en båt jag och J, sedan hade vi tappat bort varandra så jag gick tillbaka till hytten efter ett tag och letade.. men ingen öppnade där men genom en spring i dörrkarmen ser ja J ha sex med en kille, och den killkroppen hade min killes tatuering så ja fattade ju på engång att de va dom.. tok arg vart jag och ledsen, sedan kom de fram att dom hållt på förut.. dom verkade knappt bry sej..  helt förstörd va jag och där vaknade ja.. tack å lov..  



hemskt!


musikal

då var det äntlign helg.. sååå skönt. hoppas helgen passerar fort, lika så nästa vecka för på torsdag kommer han ju och det ska bli otroligt skönt att få träffa honom igen.. hoppas bara det går bra. skulle behöva fråga honom hur han tänkt med semester och så, för vi har snackar om att åka i väg en vecka i sommar ihop och jag måste önska semester nu.. samtidigt känns de lite för seriöst att planera semester veckor ihop.. men ja skulle ju vilja de :)

de första som hände denna kväll var att kl 5 gå på lillesyrrans musikal/teater. hon går musikklass. kände mej riktigt trött men tog mej i väg och gjorde min systerplikt :) teatern/musikalen va ungefär vad man kunde förvänta sej. kidsen går ju bara i 6an.. sen blev de fika som dom hade bakat själva. sen hade dom lottning.. ja var en siffra ifrån att vinna första pris :( ja hade 23 den som vann hade 22.. hoppas dom fick ihop mycket pengar till klasskassan i allafall.

image9
Syrrans killes dotter fick följa med.. helt otroligt söt hon e :)

nu ska ja vila några minuter sedan måste jag i väg till M och hjälpa till och packa. M har inte packat i veckan och har nu därför panik eftersom flytten bär av i morgon.. hur dum får man bli och inte börja packa i tid.. kul fredags kväll man kommer att få..

Underlig känsla

fick ett samtal av min mamma i morse.. hon berättade att min morfars fru hade dött. jag har inte pratat med min morfar på kanske 3 år sedan han slutade att dyka upp på födelsedagsfiranden och sånt. känns jätte konstigt för hon har endå vart med nästan hela ens liv. vad gör man nu då? ska man ringa sin morfar och kolla hur han mår trotts att man inte pratat med honom på flera år? skulle ju kännas jätte konstigt. men hur konstigt kommer de inte att kännas att dyka upp på begravningen utan ens pratat med honom.. Knepigt värre..

Ful?

hur kan de komma sej att vissa dagar tycker man att man ser riktigt bra ut och andra dagar att man ser för taskig ut trotts att man har håret sminket och kläderna exakt lika??

är det något man inbillar sej eller är det någon liten detalj som spelar in så mycket?

kan de va att man väger 1 kilo mer än gången innan eller vad?

konstigt värre!


Besviken..

vart riktigt besviken i dag.. vet inte om de beror på att ja e i min känsliga period på månaden eller om jag hade reagerat lika i mitt vanliga tillstånd.. blev ombedd av mitt besök som ska komma 1 maj att flytta bussbiljetten framåt så att ankomsten blev nästan ett dygn senare. vi har inte setts på 6 veckor då så jag hade verkligen sett fram imot de 3 dagarna ihop.. så riktigt besviken vart jag.. jag undrar om jag hade kännt lika dant om det inte var denna vecka haha..


hörde en fin text förut och kom å tänka på A.. saknar verkligen han i mitt liv.. hade velat ha honom kvar som vän men så ser de inte ut att bli..

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

Morgontrött

Jag har blitvit nå extremt morgon trött på senast.. dom senaste mornarna har jag till och med satt om snoozet 2 grr utan att komma ihåg de :)

sedan blir de stressigt som sjutton..

idag har jag iallfall skrivit på mitt anställningsbevis och lämnat in så from den 26/4 har man en fast anställning.

nu är det bara 9 dagar kvar tills T kommer *längtar*, nu har vi lixom vart ifrån varandra 4,5 vecka och det börjar kännas jobbigt..


dax att jobba igen!!


Vidrigt

jag såg det sjukast på länge igår på insider. det var en man som filmade när han hoppade på och skulle slå ner en annan man. dom förvarnade om otäcka scener men de där va verkligen sjukt vidrigt. man fick alltså se hur han helt brutalt drog ner mannen på marken och sparkade och slog och typ hoppade på hans huvud. även när han hade tuppat av fortsatte han å slå med knytnävar i hans ansikte. sedan vände han på mannen så han låg på mage, delade på hans ben, tog fatr och sparkade honom rät mellan benen. han fortsatte senare att boxa honom mellan benen... och gör sedan sina segergester.

hur sjuk får man va.. hur fan kan man göra så mot en människa. vilken jäkla fegis. sök hjälp!
 
hur fegt är det inte att sparka och slå en medvetslös som inte kan försvara sej.
jag tycker de är så himla läskigt att de finns människor utan spärrar. 
det är ett liv det handlar om.
ja var helt chokad efter de där.. ja hoppas killen överlevde men han måste vart helt sönder hela han.

usch usch usch!!


Bakis söndag

image5
Man mår ju som man förtjänar idag efter en utekväll.. men jag hade sjukt trevligt i går med mina 2 tjejkompisar.
kvällen började med 3 rätters och vin hemma hos Jonna. sedan vart det chips och mera vin :) så småning om tog sej jag och Jonna ner till Grappa där vi möte upp mina 2 gammla klasskompisar. mycket trevlig..

man vaknade i morse med riktig huvudvärk och ett väldigt intressant sms. det var från en kille som skrev att han skulle göra vad som hellst för att få en.. sånt är verkligen bra för ens självförtroende så tack för smset..

ne nu ska jag se pretty woman på 3an

hej å hå upp på tå!


Ny bloggare :)

fick under en väldigt trevlig tjejkväll (ikväll) order av min vän Jonna att skaffa en blogg så hon kunde ha koll på vad jag gör om dagarna.. så hon slipper ringa och kan spara pengar :) så nu e den fixad hehe



RSS 2.0