Sporthallen on fire!

oj oj oj vad sporthallen vibrerade igår. Heja publiken på 2600 pers gapade skrek och klappade händerna åt guif. Vilken fantastiskt härlig stämning, måste vara otroligt kul för grabbarna att spela under sådana förutsättningar. Det bästa av allt var att dom vann :) heja guif!

Söt

åå han är ju så fantastiskt söt :)

..

Alicia är tokig i sin lillebror och skulle pussa honom hela tiden hon fick hålla honom :)

Moster igen

nu har jag äntligen blivit moster igen till en fantastiskt söt liten joel :) han föddes i fredags eftermiddag och idag var jag och hälsade på.. Helt underbart.

Renovering



Nu är vi igång igen med renoveringen. Idag har vi köpt garderober och slagit ut de gamla som var "inbyggda", sedan har jag målat en annan inbyggd garderob..
Det ska bli jäkligt spännande och se hur det blir med den nya skjutdörrsgarderoben, jag tror det kommer bli kanon fint :-)
i veckan satte jag upp en blomväxt-figur på väggen. Det tog sin lilla tid men snyggt vart de. Nu är det dax att hoppa i säng, natti!

Spa

nu befinner jag mej i trosa på spa med jobbet... Har fått en hejkropps peeling :) ibland älskar ja verkligen mitt jobb. Nu e de snart sovdax och i morgon blir det bomässan och födelsedagsfest hos bella ciao

Jobb

Mitt jobb är allt bra varierande. I går gick hela dagen åt att duka, fixa och servera på en taklagsfest och idag har hela dagen gått åt för att köra till borlänge och hämta 2 pärmar, dyra pärmar kan man ju säga.. God lunch fick ja i alla fall :)

Aj aj aj

Aj min mage :( idag mår min mage inte bra, har kramper och ont.. På tis blir de till att kolla om man fått salmonella. Trodde magen va på bättringsvägen men tydligen inte *suck* Hoppas bara inte jag smittat någon..

Påsk!

va underbart det är att vara ledig på en fredag speciellt när det är fint väder. Idag ska jag leka med min systerdotter :) sitter och väntar på deras trapp att dom ska komma hem. Hoppas Alicia blir glad för påskägget. I morgon blir det middag hos magnus föräldrar sedan middag hos pappa, vi lär rulla fram sen. nu kommer dom :)

Egypten

Nu har vi kommit hem från Egypten, resan har varit helt underbar.
vi insåg rätt snabbt när vi kom dit att hela umrådet var uppbyggt på hotell och att man tjänade på att köpa till all inklusive, vilket vi gjorde.
därmed fick vi fri tillgång av mat, glass, drinkar.. ja typ allt.
Servicen var helt fantastisk, aldrig vart med om något liknande så man kan säga att man kände sej som en drottning :)


Utsikten från våran ballkong


en dag var vi ute på snorkling och delfin tur. vi hade lite otur för precis när vi vart tvugna att komma upp ur havet för att åka tillbaka, kom delfinerna så vi fick aldrig simma med dem, men de var helt fantastiskt att se.


Stranden.. här tillbringade vi strörre delen av semester. strålande sol och lagom varmt, helt perfekt.


Semesternjutarna :) som inte ville resa hem.

RSS 2.0