New moon

I lördags var jag i sthlm och såg andra filmen i twilight sagan, new moon! Jag tycker filmen var helt okej, den var riktigt efterlängtad :) ja fattar inte hur jacob som i verkligheten är 17år kunnat få den kroppen.. Så sjukt vältränad och muskulös, mycket fint kan man minst sagt säga.. Men jag är fortfarande på team edward :) efter bion besökte vi 3 ställen tills Jonna kände att de var dags att åka hem, trött som jag var klagade ja inte :) det var en härlig helg hos jonna och mattias, som alltid.

Barcelona

nu är man hemma igen. Barcelona var kanon förutom maten :) vi besökte camp nou, sagrada familia, aquarium, magiska fontänen och sedan var vi ute och seglade.. Det vart väldigt långa dagar och korta nätter så man var sjukt sliten när man kom hem och hela veckan.

Flytt

Nu har jag börjat förbereda mej inför flytt.. Har börjar packa ner mina saker. Snacka om att ja är ute i god tid.. Lägenheten är inte min förän 1 feb, men om Robbans bror kommer ur lägenheten tidigare så får jag den tidigare *hoppas* vill ha lägenheten NU!

Klart!

Nu är det signerat och klart!

RSS 2.0