hopplösa

idag skulle jag lunchat med Jonna precis som förra lördagen, men precis som förra lö så sket det sej.. vi båda är väldigt busy nu men renoveringar och annat fix...

jag längtar så sjukt mycket tills vi fått ordning här, så man slipper leva i en svinstia.. det tar verkligen på ens humör att renovera, det är stökigt och skitigt överallt och hela tiden känner man press och stress för att man vill få ordning..

jag hoppas Jonna är klar snart så jag kan få komma och hälsa på, bort från stan och denna lägenhet ett tag..

Äntligen

nu har vi äntligen beställt kök. Det kommer i princip se ut som bilden förutom att det kommer vara en svart lucka nere till höger... Ca den 10/6 får vi allt utom bänkskivan som vi får runt 1/7 så fram tills dess har vi inget kök :(

Klart!

nu är äntligen köket färdigmålat, nu ska bara golvet på plats.. Och köket förstås :) längtar tills köket e klart för ja tror de kommer bli kanon fint..

Måla

nu har vi målat klart en av väggarna i köket.. Nu återstår bara 2 väggar till och golvet :) vi kommer framåt i alla fall

Ny vägg

nu e köket på gång. I dag har Robert vart här och satt upp en ny vägg så hela väggen blir jämn. Nu ska alla hål och ojämnheter spacklas igen..

Bomb ned slag

snacka om att det är stökigt i vårat kök nu... Men snart ska de bli fint :)

Hur gick detta till

i går spenderade jag kvällen framför tvn för att se eurovision..
Norge vann helt överlägset, men ja kan inte förstå hur..
den var en jätte speciell låt men inte överlägset bäst..
jag tycker Island var bäst.

Suck...

Ska arbetsdagen aldrig va slut eller.. Denna eftermiddag har varit den längsta på länge.. JAG VILL HEEEEEM! I dag har jag vart hos läkarn och fått konstaterar att jag har en kronisk nervskada i stortån..

Olycka

efter en olycka för 4 år sedan då jag fick fören på segelbåten över foten, har jag 2 ärr på foten. Jag anmälde olyckan till försäkringsbolaget i augusti eftersom jag har problem med ärret längst ner. I mars fick jag äntligen en tid hos läkarn för att få det dokumenterat. Då vart jag skickad till röntgen sedan las vårdcentralen ner. Nu har jag fått en ny tid i morgon.. Ska bli intressant att se vad läkarn säger, men en nervskada är jag säker på. Ja fick veta i dag att jag får lite ersättning för ärren i alla fall..

Släkten

den kvinnliga biten av släkten, i baren :)

En uppdatering

efter mycket om och men lyckades jag mot alla odds få tag i biljetter till sm-finalen :) så jäkla glad och nöjd jag var.. Tack SJ! I lördags bar det av till stockholm för först ett besök på gröna lund och sedan till globen. Jag lyckades få upp M i berg och dalbanan, han skrek och trodde han skulle dö! när han väl var på backen igen tyckte han de va ganska kul. Efter de vart det en vända i lustiga huset, men det vart för mycket för M som vart illamående och vart tvungen att sätta sej :) väl i globen vart det samling för familjen i baren. Efter några glas vin va det dax för match. Det var en rafflande final mellan hopp och förtvivlan. Det slutade med förlust för guif, men dom kämpade på bra. Efter matchen vart de med en förstörd röst, tåg hem till sängen.

Underbart

jag älskar verkligen denna period av våren då allt blommar ut. Det är så vackert med de ljusgröna bladen på träden och alla färgglada blommor. Stadsparken måste vara en av eskilstuna finaste platser just nu..

Tjejkväll

ikväll är det tjejkväll. Alltid lika trevligt :) till hösten flyttar alla åt olika håll tråkigt nog.. Känns som att det börjar bli dax att röra sej här i från, men samtidigt vill jag ha nära till familj och mina söta syskonbarn.. Vi får se vart tiden tar mej.

Valborg

Det var just på valborg för ett x antal år sedan som jag hade min första fylla. Kommer i håg den fortfarande :) denna valborg vart det rätt lugnt. Vi var ute i magnus stuga i sundbyholm och grillade, sedan begav vi oss en snabbis grappa. Va en väldigt trevlig tillställning och vädret va kanon..

RSS 2.0