Solning



Idag har jag tagit igen lite för att jag missade solen igår.. solade ett tag på ballkongen, men fy sjutton va varmt de vart.. sprang in i princip hela tiden för det vart för varmt..
hoppas ja fått lite färg i alla fall..

Solig Lördag



Efter en väldigt stressig och jobbig fredagskväll med flyttstäd, har jag flyttat ur min lägenhet..
tack å lov han vi klart i Fre vilket innebar att ja kunde göra vad jag ville i helgen. planen var att jag skulle sola och vara ute i solen hela dagen i lördags, men så vart de inte.. jag och Jonna åkte till mio och tittade på soffor och fixade lite andra ärenden. sedan tog vi en lunch i sundbyholm vilket var väldigt mysigt. sedans drog jag till Eskilstuna möbler och efter de till Tuna park och shoppade lite.. tur att man passar på att vara ute när de väl är fint väder :D



Eskilstuna är verkligen fint vid ån under sommartiden...


Grattis!






Idag fyller mosters lilla älskling 2år.. så stor Alicia blivit.. Grattis hjärtat!

Soooool!

vilket härligt väder det är i idag :) varför kan inte detta väder vara på helgerna när man är ledig... Nu e de bara 2,5v kvar till semestern weiii! Jag har verkligen ingen arbetslust när det är så fint ute. Vill sluta nu nu nu! Ikväll blir de after work med carina..

Klart!

efter mycket om och men är äntligen köksgolvet klart och avloppet fixat :) nu kommer nästa problem.. Väggen e inte jämn.. Till helgen ska ja lämna över min lägenhet till angelica, bye bye lägenhet!

Midsommar

nu e midsommar över och vi går mot mörkare tider.. Förra året spenderade ja midsommar med mina nära vänner jonna, jenny och hofer i sundbyholm.. Det var en riktig fylle fest, känns som det var jätte länge sedan.. I år tillbringade jag dagen hos pappa där syskonen befann sej och även mina syskonbarn.. Det var så kul att se Alicia dansa runt stången :) så härlig hon är.. Lilla söta joel sov mest.. På kvällen efter lite tveksamheter tog vi oss ut till jessicas kille.. Vi grillade och spelade spel, jätte trevligt! För övrigt kan ja säga att mitt lag vann hehe.. Nu e de dax att hoppa i säng natti natti

Tidningen

titta vad jag hitta i tidningen igår :) vilken fin bild på min syster och hennes familj.

Humm

nu har min karl börjat sitt sommarjobb. Efter sin andra dag kommer han hem och är helt blå på axeln, hur lyckas man få ett blåmärke där? Skulle tro att någon bråkat med honom.. Ja vet inte om ja Gillar hans jobb längre :)

Avlopp

Vet ni hur jobbigt det är att leva utan avlopp? Man är ju bra bekväm av sej, i 4a dagar var vi utan avlopp pga stambyte. Det var fyra jobbiga dagar. Toa och dusch fanns i bodar på tomten. Jag duschade en gång å självklart tog varmvattnet slut.. Jag tror aldrig jag kissat så mycket som dessa dagar, de f som att man blir extra kissnödig bara för att man inte vill behöva springa ner.. Äntligen har vi avlopp igen och kan duscha och gå på toa hemma :)

seg

Usch va trist det är att ligga hemma sjuk.. man blir så himla seg. det är extra trist när man e så pass bra att man inte kan sova hela dagen, men så pass dålig att man inte klarar att jobba..
jag är i behov av att jobba så man har lite rutin i livet, när man bara går hemma blir man less och orkar inte göra något.
va perfekt det vore om man jobbade mellan 8-13 varje dag, då kommer man upp på morgonen, men slutar så pass tidigt att man hinner göra fritidsgrejer..

Nu ska jag gå in i duchen och hoppas på att kvickna till lite.
sedan måste jag handla något att äta, maten är slut :(


Aj!

Idag har jag skadat mej... Råkade trampa på en järn bit som stack upp så jag skar upp sidan, Usch så ont det gjorde. Jag lyckades plåstra om och dra ihop såret bra, så det blir nog inte så mycket ärr i alla fall..

Leverans

idag kom en del av vårat kök. Det var inte direkt lite förpackningar. Hela lägenheten är full med köksgrejer nu.. Snacka om leveransen kom olämpligt, är sjuk och känner mej helt orklös så köket får vänta..

Köket

nu e vi på gång med köksgolvet. Klick-systemet på detta golv e skit knepgit. Ikeas golv e mycket lättare att lägga.. Hoppas vi blir klara snart, sedan ska el, vent och avlopp fixas...

Stå hej

i helgen var det ett himla stå hej.. Efter att i fredags vart på rix fm och agnes, var det i lördags dags för studenten. Snacka om att man längtade tillbaka till den dagen när man såg alla glada studenter.. Den enda jag kände detta år var angelica så henne var jag och hängde lite dricka och blommor.. På kvällen vart det utgång, jätte kul att träffa alla som var hemma från alla möjliga städer.. Det var en rolig helg med mycket rörelse, tråkigt bara att vädret var så dåligt..

RSS 2.0