Mitt plan

Nu har jag hittat mitt plan. Ja känner hur resfebern börja komma. Trots att jag är sjukt trött pirrar det i hela kroppen!

På väg

Nu är vi på väg :) det är beck mörkt ute så vi får hoppas vi hittar. Annars har ja som tur va gps i mobilen. Än så länge är resfebern på en kontrollerad nivå, men det lär spåra ur när vi anländer till arlanda :) ha det bra hemma, vi hörs om 8 dagar!

Stress

det vart två stressiga sista dagar på jobbet. 80 pärmar med massa dokument och ritningar skulle sättas i hop i rätt ordning. Efter 5 timmar övertid fick jag äntligen kl 19.15 i går gå på semester :)

Snart...

snart åker vi :) längtar hur mycket som hellst. Idag ska de sista packas i ordning.

Lalala

lalala.. titta vad jag fått... Nycklar till Magnus :)

Suck..

Vissa dagar vantrivs jag verkligen på mitt jobb. Fredagar är såna dagar. Jag stör mej så jäkla mycket på att alla får gå hem tidigare men inte jag, för att jag ska svara i telefon. Hur kommer de då sig att ja får åka från kontoret k jobb?? Jo för att andra kan svara i telefon oxå.. Så varför är det alltid jag som ska stanna till 17. Jag jobbar oxå över en del och vill då gå tidigare. Ja är såååå less just nu.

Påsk

nu är det bara 4a veckor kvar till påsk... Titta vad jag köpt till magnus :) undra hur mycket godis det går i.. Blir nog en liten gåva och godis i ägget

sjukt!!



har ni läst denna artikel på aftonbladet?
sjukt sjukt sjukt!
denna 9 åriga flicka har under flera år blivit våldtagen av sin styvfar, hon är ju bara ett barn.
inte nog med de, hon blev gravid med tvillingar. hennes mamma tog då med henne till läkaren och fixade en abort, vilken 9 årig flicka skulle klara av att ta hand om 2 barn?
då går katolska kyrkan in och fördömmer de. hur sjutton kan man tycka det är fel?
hon är ett barn som är gravid med tvillingar med en man som våldtagit henne..
jag tycker mamman gjorde helt rätt.
ingen kvinna ska tvingas till att behålla ett barn som man väntar pga av att någon våldtagit än.
är det någon kyrkan borde kasta ut är det väl mannen! men gör dom de..... NEJ!!

Va sjutton

Hur sjutton gick detta till? Caroline af ugglas gick till final istället för piloterna... Helt ofattbart i mina ögon, piloterna va ju riktigt bra. Ja tror dom hade gått hem i europa. Synd att dom åkte ut!

Taxfree

åååå nu ska vi snart åka, Bara 3 veckor kvar :) sitter och kollar taxfree katalogen. Igår skrev jag ut biljetten och idag har vi inhandlat grejer från apoteket till resan, snart kommer resfebern :) längtar längtar längtar! Ikväll ska jag på bio, ska se män som hatar kvinnor. Ska bli spännande att se om det är så bra som jag hoppas. Nu blir de släktmiddag hos pappa..

tid...

hur får man tiden att räcka till??
jag har inge barn eller så och jag kan definitivt inte förstå hur föräldrar får tiden att räcka till..

igår kom jag hem från jobbet runt 17:20 då tog jag och fixade pannkakssmeten. sedan bytte jag om till träningskläder och drog till gymmet.
jag var hemma runt 20:30, då började jag steka pannkakor, vilket tog sin tid.
kl 22:00 hade vi fått i oss maten och plockat undan.
då skulle det duschas och fixas för natten så vid 22:30 kom jag i säng.

likadant vart de i tisdags. förutom att då var jag klar till 22:00 och gick och la mej då.
man hinner ju aldrig komma ner i varv..
mina kollegor tycker jag ska fixa maten för hela veckan på helgen, men hur kul är det att alltid äta värmd mat? det är ju betydligt mycket godare med nylagad mat.
tänk om man hade haft barn oxå, hur skulle man då hinna.

jag kan förstå att många relationer spricker, för det är en jäkla press att hinna med allt, speciellt om man har familj.

klockan går ohälsosamt fort.

RSS 2.0