snö snö snö...

shit va de kom snö idag.. kändes inte speciellt säkert när man skulle sykla hem, med tanke på att de ligger infläckar under snön.




igår hade jag sån jäkla otur med allt, inget gick som jag ville. först bråkade skrivaren på jobbet. när jag sedan vid frukost skulle ta varmchoklad hälde jag i pulvret och seda de varma vattnet. när jag sedan skulle lyfta koppen lossnade underdelen och all ckolad hamnade på bänken och golvet.. ghaaaa va irriterande.



när jag skulle laga kvällsmat och skulle hälla ur vattnet ur kastrullen tog jag locket som hjälp. när jag nästan fått fort allt vatten slant jag och hälde ur ALL pasta i diskhon.. såå arg jag vart.. började "skälla" på M till och med för han skrattade åt mej och tyckte jag var klantig


äntligen helg

usch va trött man e unders denna tid. i sommras va man nere på uteserveringarna hela tiden. nu är man bara trött och håller sej hellst inne.
i går var jag hemma hos Jessica på tjejmiddag. hon hade fixat tacopaj, mumms. jag och bea vart bara kvar till 10 sedan var vi trötta och åkte hem :D

idag kom jonna på besök, vilket tajming hon hade.. vi tog en snabb vända ner till systemet och jag skulle in på jaktaffären. eftersom jag segade så dant lät jag henne åka, hade gärna behållit henne i några timmar till :) glöm inte min klänning nästa gång.

de visade sej att Mia ligger sjuk hemma, jag som skulle komma på besök. får hoppas hon mår bättre i morgon.
jag stannade hemma iallafall och tittar på madagaskar. ska strax fortsätta med min julkalender



idag fyllde jag på i julklappspåsen, snart har jag köpt 24 saker, en för varje dag



kalender

ja kommer framåt i alla fall



men ja har låångt kvar

snart jul

I morgon är det 6 veckor kvar till julafton.. SHIT va tiden går fort.

2,5 vecka har jag på mej innan jag måste vara klar med min julkalender. Ja känner mej sjukt stressad. Den där jäkla julkalendern har tagit över mitt liv. All tid jag har sitter jag och syr på den. I söndags kväll var det första kvällen jag inte satt å sydde sedan jag köpte den. Men då hade jag ändå sytt några timmar i bilen under dagen.. i fre kväll och lö kväll satt jag och sydde till 02:00.. suck. Ja fattar inte att de kan ta så lång tid.


Snart måste man börja fundera på vad man ska köpa till alla i julklapp. Lina ska jag köpa julklapp till i år, va köper man till henne, humm..


Jag funderar på att köpa en sittsäck åt mej, hade en sån när jag var liten och dom är toksköna att sitta i, enda problemet är att dom är dyra. 1200:- kostar dessa, men ska jag ha en vill jag ju ha en stooor.


Tur att de finns män...

ibland är män så himla bra..
idag var jag inne på okq8 för att köpa vindrutetorkare och olika medel till bilarna på jobbet..
de va ju ett jäkla äventyr, fanns hur många flaskor och torkare som hellst.
så jag ringde pappa och anders och frågade vad man behövde. och vi kom fram till att spolarvätska och klycol räcker för t-sprit eller va de heter behövs inte på nya bilar..
men så finns de tydligen 3 olika färger på glykolen ghhaaaa... vilken ska man ha då.. fick gå fråga en man i personalen som hjälpte mej :)
han började bråka under motorhuven och gav mej den jag skulle ha å så fyllde han på allt jag behövde.. tack tack..


mörkt mörkt

i morse när jag vaknade var jag helt toksur och ledsen.. fattar inte hur jag ska överleva under vinter, det är ju såå mörkt. jag kan inte vakna på morgonen när det är svart ute.. å så vet jag att jag måste upp å då blir jag skit sur, hade nästan kunnat börjat gråta eller sagt upp mej i morse, så illa va de.. jag försöker få cheferna att flytta företaget till något varmt ställe under vinterhalvåret...

igår var M jätte gullig mot mej. han hade vart och köpt massa frukt och mat till mej. han tycker jag äter för lite vitaminer :)
å som tack fick han höra på griniga mej i morse.. SKÄMS LOTTA!!!
tycker synd om alla som är i närheten av mej på mina griniga mornar.

jag passade på att vara lite gullig tillbaka när jag var hemma en sväng på dagen



hihi

kväll på statt

igår va jag föst hemma hos jessica och sedan drog vi ner på statt.
de va faktiskt riktigt bra på statt, ja hade kanon kul.
jag dansade som en galning.. runt 00:40 va ja så trött att ja trodde de va dax att gå hem, så fick en chock när jag insåg att de va över 1 timma kvar..



denna stad är verkligen för liten. när jag och M köper mat på corner vid 03:00 kommer de fram en kille och hejar på M. då vänder jag mej om och får se att de va Anderas mitt ex. dom hade tydligen träffat varandra för några veckor sedan när M var och fiskade i en annan stad.. haha


alltid problem

ikväll har en person i mitt liv ringt en massa gånger och inte mått någe bra.. samma sak varje gång. jag blir så less på att sitta å lyssna på allt skitsnack. jag gör allt kan kan för att hjälpa men det spelar ingen roll vad man gör för hon fortsätter sitt rejs endå.. hur ja än gör får jag ångest.. lyssnar jag blir jag så arg att hela kroppen värker. säger jag ifrån får jag ångest över att jag inte "ställer upp" och lyssnar så att hon kanske kan må lite bättre.
vad behövs för att du ska ta tag i ditt liv?

i dag har jag varit å jobbat. nu har äntligen min halsmandel fått tillbaka sin naturliga färg och gått ner i vanlig storlek. Jag är fortfarande svullen längre ner i halsen, men det är inget man ser.. skönt att va frisk igen.

jag har blivit helt galen i min julkalender. så fort jag har tid sitter jag med den. de tar helt sjukt lång tid. M blir lite sur på mej när jag hela tiden håller på med den, för han vill oxå ha min uppmärksamhet :)

nu ska ja ta å krypa ner
natti natti

RSS 2.0