Grönan

efter lite om och men tog sej jag, jenny, bella och erika till gröna lund i dag.. Det har vart en helt fantastisk dag och jag har haft riktigt kul.. Jag har till och med åka insain, helt galen va den. Skit kul och samtidigt läskig :) fritt fall där i mot vägrade jag och tjejerna så jenny fick åka själv.. i kväll var det tänkt för utgång men ja fick så himla ont i magen efter lite vin att ja beslutade mej för att ta sista tåget hem, tråkigt värre!

Så fint!

nu är i princip alla stommar fast och luckor på.. ÄNTLIGEN! I morgon ska ja försöka hinna börja plocka i grejer, men först ska jag äta födelsedagslunch med jonna som fyller år.. Grattis!

Bra köksdag

igår var det en mycket bra köksdag. Förmiddagen började illa men på eftermiddagen flöt de på, när dagen avslutades hade vi fått upp alla skåp utom ett :) idag blir de till att fixa fronter, och få fast sista skåpet..

Dags igen

så här ser köket ut inför dagen.. Det har inte börjat bra, nu är vi iväg andra vändan för att fixa skruv. Nu hoppas ja vi har allt vi behöver.. Snälla kök bråka inte med oss nu! Ikväll ska jag träna, känns inte alls kul men måste komma igång ni igen.. All micromat har satt sina spår på kroppen..

Semester...

Nu e de snart snart snart dags för SEMESTER :) så här lång semester som ja ska ha nu, har jag inte haft sedan skoltiden.. Jag längtar weeeiiiii!

The kitchen

vi kommer framåt.. Förhoppningsvis e köket uppsatt efter v 29

RSS 2.0