Statt

idag har jag varit på manifestation. Det var tok mycket folk där.. Skönt att stan bryr sej. Läste på internet att dom släppt den dom gripit. Jag hoppas inte detta innebär att dom inte har någon misstänkt.. Heja polisen, hitta gärningsmannen och beställaren.. I går hade jag några tjejer på besök. Alltid vilka trevligt med tjejkväll :) i dag på stan sprang jag på camilla, som är en gammal vän till mej som just fått en flicka.. Jag har inte träffat henne på länge, sååå det var riktigt kul att träffa henne, lilltjejen var såå söt.. Ikväll ska jag till lokomotivet och stötta statt.

Jävla idioter

fy fan va orolig ja vart när jag såg statt i morse, bror var okej.. Jag tror ju absolut att branden är anlagd.. Men vilka jävla idioter gör en sådan grej. Flera personer kunde ha dött... Jag blir så jäkla förbannad och ledsen

Mat



har mat gått upp en massa i pris på sistone eller äter min käraste väldigt mycket mat?
jag tycker att man lägger en förmögenhet på mat varje månad.
när jag var själv kan ja inte minnas att ja la så mycket pengar. man åt kanske sämre eller inte lika ofta på den tiden :)
längtar efter större kyl och frys så att man kan storhandla..
ska nog börja lägga en budget varje månad och mer än så får inte maten kosta..
nu ska de sparas..

Skadeglad



är man skadegad eller vad..
var bara tvungen att ta kort på den man som tappade ut en hel kartong med öl i rulltrappan på väg i från kryssningen..
snacka om att han hade allas ögon på sej.. så kan de gå.. stackare

Snö

jag tycker verkligen inte om vinter och kylan..
men jag måste samtidigt säga att jag tycker synd om dom som aldrig får uppleva snö..



det är bra vackert med snö..

Ikea

i söndags var jag på ikea. Jag skulle inte köpa något, men det är typ omöjligt att gå på ikea utan att handla något :) så Jag köpte 3 kökshanddukar, 2 badlakan, 2 mindre badlakan, 6 badrumshanddukar, 2 matlådor och ett paraply. Allt detta fick jag för 167kr. Vilket kap!

Kryssning

nu är man hemma igen efter kryssningen. Har lite blandade känslor för denna resa.. När vi kom in i våran hytt luktade det skit från avloppet, vilket vi trodde berodde på att dom just tömt de. Men när vi återvände till hytten vid 03.30 på natten stank det i hela hytten. Kul doft att sova i :( när vi sa till dagen efter fick vi veta att de var något fel på vårat avlopp, usch! När vi under dagen skulle till badet och koppla av fick vi en stor besvikelse. Badet var jätte litet och det var kö.. Vi som skulle relaxa. Vi gick och kollade på showen i stället. När vi började närma oss sthlm möte vi den båt som syrran var på, så vi tände lamporna på mobilerna och viftade till varandra :) det var lite kul att vi såg varandra. Vi hade i alla fall efter mycket om och men tur när vi skulle hem. Vi hade inte bokat buss resa, så vi frågade på båten om man kunde göra det i efterhand. Det var bara att höra med bussgubben om han hade några platser. När vi kom i land frågade vi igen på terminalen, men där fick vi höra att man inte kunde boka buss i efterhand och bussarna är alltid full bokade på fre och lö.. Suck.. Vi tänkte att vi går och kollar med bussgubben ändå.. Bussen var inte fullbokad, 6 passagerare hade han. Så han bad mej springa och köpa 2 biljetter fort som sjutton. Jag sprang som en tok till en annan på terminalen och han fixade utan minsta tjaffs 2 biljetter så vi kom med bussen.. Tack och lov. Men blir man inte less när kvinnan innan säger att man inte kan boka buss och att den är full.. Dålig service av dej! 3 timmar tidigare kom vi hem tack vare bussen, såå skönt.

Resa

weeeiiii nu e resan bokad.. Fyrstjärnigt hotell nära havet.. Tog bilden från fritidsresors katalog, hoppas hotellet är lika fint som det ser ut :) längtar nu... På fredag blir de kryssning med M, de ska oxå bli härligt :)

Golvläggning

M har blivit helt tokig. Han håller på och lägger golv och har nu börjat prata med golvet, "haha jasså det säger du" "du ska passa dej" "har jag sagt att det är okej" så låter hans konversation. Nu pratar "dom" om rosengård, Haha riktigt roligt att lyssna på.. Idag har jag lagat 14 matlådor :)

Tävling :)


På väg

nu är vi på väg på 30års fest.. Är det dimma eller vad... Igår blev de ett glas vin ute med carina. När vi skulle hem fick vi syn på 2 tjejer som lämnade 18års stället, dom hade strumpbyxor och jacka som precis slutade under rumpan men man såg inte att dom hade något på underdelen. Kort kort eller vad.. Jag skulle inte vilja att min dotter på 18år gick ut så. M viste precis vilka tjejer ja pratade om för han hade hört killar inne på stället under kvällen snackat om dom på ett sexuellt nedvärderande sätt.. Jag fick en chock av deras klädstil. Så utmanande hade man inte på min tid.

skyller på mobilen

ja glömde att tillägga att det är min mobils fel att ja inte bloggat.. jag har ju börjat blogga från mobilen, men under min sjuktid vart de något fel på den så nu e den på lagning. i stället har ja fått en helt hopplöst värdelös nokia. det går typ att svara och lägga på.. jippi, längtar efter min mobil :(

över 1 vecka...

ojoj nu har ja helt glömt bloggen.. över 1 vecka har de gått.
"frisk" förutom lite hosta och nästäppa har jag hunnit bli, tack och lov. sista dagarna med feber ville ja bara gråta för ja mådde så dåligt och hade de så ensamt hemma :(

i sön va ja på ikea och köpte en ställning med korgar till badrummet, så nu slipper ja äntligen den fula byrån ja hade där inne.. passade även på att köpa en bok till Alicia med ljud-CD "visst kan Lotta cykla" vart de, vi får hoppa att hon gillar den :)

idag fyller min kära moste 50 år, så i helgen blir de födelsedagsfest, Magnus vän fyller även 30 så de blir till att åka imellan..


RSS 2.0