musikal

då var det äntlign helg.. sååå skönt. hoppas helgen passerar fort, lika så nästa vecka för på torsdag kommer han ju och det ska bli otroligt skönt att få träffa honom igen.. hoppas bara det går bra. skulle behöva fråga honom hur han tänkt med semester och så, för vi har snackar om att åka i väg en vecka i sommar ihop och jag måste önska semester nu.. samtidigt känns de lite för seriöst att planera semester veckor ihop.. men ja skulle ju vilja de :)

de första som hände denna kväll var att kl 5 gå på lillesyrrans musikal/teater. hon går musikklass. kände mej riktigt trött men tog mej i väg och gjorde min systerplikt :) teatern/musikalen va ungefär vad man kunde förvänta sej. kidsen går ju bara i 6an.. sen blev de fika som dom hade bakat själva. sen hade dom lottning.. ja var en siffra ifrån att vinna första pris :( ja hade 23 den som vann hade 22.. hoppas dom fick ihop mycket pengar till klasskassan i allafall.

image9
Syrrans killes dotter fick följa med.. helt otroligt söt hon e :)

nu ska ja vila några minuter sedan måste jag i väg till M och hjälpa till och packa. M har inte packat i veckan och har nu därför panik eftersom flytten bär av i morgon.. hur dum får man bli och inte börja packa i tid.. kul fredags kväll man kommer att få..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0